Aréna Camping & Vendégház

Aréna Camping & Vendégház
  -/2
Aréna Camping
Közzétéve 2023/02/15 - az elmúlt 10 hónap
3.500 Ft/fő/éj-től
Helyszín
Magyarország, 1106 Budapest, Pilisi utca 7. E
Leírás

Elhelyezkedés

Az Aréna Kemping Budapest központi részén, mégis egy zöld, családi házas övezetben helyezkedik el. A Kemping területét keresztülszeli egy patak, romantikus hangulatot biztosítva ezzel a szálláshelynek. A terebélyes, lombos fák lehetőséget adnak arra, hogy Ön kedve szerint akár árnyékos, akár napos helyet válasszon magának.

Zöld oázis Budapesten, Magyarország nyüzsgő fővárosában.

Tömegközlekedés

Az Aréna Kempingből gyorsan és egyszerűen el tudja érni Budapest nevezetességeit, látványosságait és Budapest nyüzsgő éjszakai életét.

A Kemping közelében található az M2 (piros metró) végállomása. (Örs vezér tere). Ez a legideálisabb metróvonal ahhoz, hogy Budapest nevezetességeihez könnyen eljusson. Az M2 (piros metró) elviszi Önt többek között a Bazilikához, a Parlamenthez, a Deák Ferenc térre és a Budai Várba is. A metróra Önnek szinte semmit sem kell várnia, mert azok folyamatosan közlekednek, és akár 10 perc alatt eljuttatják Önt a megtekinteni kívánt látványossághoz.

Étkezés

A szomszédban található a Közép Európai Konferencia Központ (CEU) éttermében a Kemping vendégei kedvezményes áron étkezhetnek. 6 Euro (2.400 HUF) személyenként egy bőséges villásreggeli, vagy egy háromfogásos ebéd vagy háromfogásos vacsora. A vendégek több menü közül szabadon választhatnak egy levest, egy főételt és egy desszertet. Étkezés a helyszínen igényelhető.

https://arenacamping.eu/hu/tartalom/kemping